15.8 C
Skopje
Friday, September 30, 2022
spot_img

Нема мали и големи приказни. Има херои кои се дел од некоја приказна. Визија на проектот „ПРИКАЗНА“ е да пренесува вистински приказни.

Контактирајте нѐ: contact@prikazna.mk

© Copyright - Приказна. Сите права се задржани. Powered by the 8teq.mk